طرز تهیه آسان شیرینی ناپلئونی

 

کسانیکه عاشق شیرینی هستند حتما با این نوع شیرینی محبوب که ریشه فرانسوی دارد آشنایی دارند و طعم لطیف و خاص آن را همیشه به یاد می آورند. شیرینی ناپلئونی که در فرانسه به نام شیرینی میل فی شناخته می شود از خمیر هزارلایه، خامه و مقداری پودر قند تهیه می باشد. در فرانسه که محل تولد این دسر و یا شیرینی خوشمزه می باشد، به طور متداول از کرم کاسترد در لابه لای خمیر هزار لایه استفاده میشود و آخرین ردیف آن با پودر قند تزئین می گردد. البته در آن جا نیز مثل کشور خودمان از خامه قنادی، مارمالاد و یا دیگر مواد نیز استفاده می شود.

طرز تهیه آسان شیرینی ناپلئونی

شیرینی ,ناپلئونی ,تهیه ,نیز ,پودر ,خمیر ,شیرینی ناپلئونی ,پودر قند ,در فرانسه ,می شود ,طرز تهیه ,آسان شیرینی ناپلئونی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


مطالب اینترنتی تولیدی قابلمه روحی hhk1021 مطالب اینترنتی مطالب اینترنتی Juan's collection Willie's game labtap مهندس افشار طراحی سایت سارین وب